Напитка за силен имунитет от естествени съставки През този период

...
Напитка за силен имунитет от естествени съставки През този период
Коментари Харесай

Напитка за силен имунитет: никога няма да настинете

Напитка за мощен имунитет от естествени съставки

През този интервал от годината господстват вирусите и настинките, тъй че е добре да помислите по какъв начин да повишите имунитета си. Това е чудесна напитка, която ще ви помогне с тази задача.

Необходими съставки:
1 скилидка чесън
½ лъжица куркума
1 супена лъжица настърган джинджифил
2 портокала – сок
½ лимон – сок

Приготвяне:
Нарежете чесъна на ситно и го оставете за 10 минути на стайна температура. След това го смесете с другите съставки.

Най-добре е да се пие заран на гладен корем. Ако вършиме по-големи количества, съхранявайте сока в хладилника. Пийте тази напитка за мощен имунитет по една чаша 3-4 дни поред.

Вкусните портокали са най-хубавият избор в студените дни. Те са извънредно здравословни, богати на витамини и фибри. Свойствата им доста се ускоряват, когато се комбинират с другите артикули от рецептата. Ето за какво би трябвало по-често да консумирате портокали.

Укрепване на имунитета – портокалите са богат източник на витамин С. Това значимо хранително вещество укрепва имунитета и по този метод ви защищава от заболявания и инфекции.

Страхотни са за кожата – портокалите са богати на антиоксиданти и витамин С, които забавят процеса на стареене. Ако желаете да предотвратите появяването на бръчки, яжте портокали по-често.

Предпазват здравето на очите – портокалите са богати на хранителни субстанции като витамин А, С и калий, които са значими за поддържането на здравето на очите.

Вижте още: Хималайска сол и мед за първокласен сън и сила

Предотвратяват язва на стомаха – портокалите са добър източник на фибри, които поддържат здравето на стомаха. Диета, богата на фибри, предотвратява болести като язва на стомаха и запек.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР