Написаха сума ти лъжи за мен в книгата си, гневи

...
Написаха сума ти лъжи за мен в книгата си, гневи
Коментари Харесай

Соня Васи на война с братя Аргирови: Лъжат, че съм им била слугиня и съм спала с куп мъже! Близнаците: Не й се сърдим, ние я отгледахме!

" Написаха сума ти неистини за мен в книгата си ", гневи се плейбойката, " Някой я настройва против нас ", споделя Благовест



На война с братя Аргирови потегли досегашната им първа приятелка Соня Васи. Причината е книгата на братята " Гот е да сме двама ", в която съгласно Васи има изписани куп неистини по неин адрес. Не по този начин възприемат обстановката Аргирови.

" Не се сърдим на Соня Васи! Убедени сме, че тя ще ни се извини! ", сподели за " България Днес " поп звездата Благовест Аргиров. Близнакът на Светослав Аргиров изрази тази вяра след изявлението на Соня Васи, в която тя ги назова " лицемери " и се зарече да няма повече " нищо общо " с тях.

" Изпратиха ми фотоси на страниците от книгата им и почтено ви признавам - стана ми доста мъчително. Чувствах се гадно. Братя Аргирови се оказаха огромни лицемери! Истината е, че когато разбрах, че ще пишат книга, звъннах на Благовест Аргиров и го помолих моето име да не се намесва ", роптае неостаряващата старлетка.

Бившата вокалистка на известния дует разкри, че Благовест Аргиров й заречен да пишат в книгата си " единствено за музика ". " Но там 8 страници са отделени на мен. Първите им думи са, че съм им била домашна прислужница ", гневи се актуалната плетачка на шалове в Холивуд.

В книгата " Гот е да сме двама " най-известните БГ близнаци не настояват, че са употребявали Васи за домашна прислужничка. Те единствено цитират обещанието й, че е подготвена на всичко, с цел да е в най-близкото обграждане на своите кумири.

" Ще ви сготвям, ще ви шетам, ще ви пера, единствено и единствено да съм към вас! " , предават думите на Васи братята.
 Близнаците сътвориха от красивата варненка звезда Близнаците сътвориха от красивата варненка звезда

" Нищо от това, което описват за моя живот, не е правилно. Използвали са даже името на татко ми, който е мъртвец, с измислени истории. Пишат за мъже, с които сякаш съм била спала, а те нито са ми били в леглото, нито знаят дали това е правилно ", изригна в изявлението първата българка, снимала се за " Плейбой ".

В " Гот е да сме двама " Аргирови в действителност разказват случки с известни и не толкоз български и международни музиканти и диджеи, в чиято компания е била Соня Васи. Близнаците описват преживелица във Варна от идването на своята обща другарка с новия й " наставник " - " доста авторитетния " в Норвегия управител и рок импресарио Матиас. Благовест, норвежецът и Васи си спретнали ваучър до зори в най-популярната тогава в морската столица дискотека.

" Соня ме сложи в неуместна обстановка, пробвайки се скрито под масата да ме хване за ръката. Това не остана неусетно от нейния татко Живко, който с умолителен взор ми прошепна: " Благовестчо, апелирам те, не започвайте старите истории на нов глас, тъй като всичко ще развалиш! ". Разбрах, че родителите й се надяваха най-сетне на нейна сериозна връзка с Матиас ", спомня си Благовест Аргиров.

" Приключвам с тези хора! Никога повече няма да загатна техните имена! ", закле се обществено най-запалената БГ фенка на дуета.

" Не се сърдим на Соня. Ние я отгледахме. Винаги ще имаме положително отношение към нея ", безапелационен е пред вестника Благовест Аргиров.

Той добави, че не са се виждали със Соня от доста време, нито са си писали в обществените мрежи. Уточни обаче, че не те са й изпратили страниците със фотоси от книгата си, за които приказва самата ексмоделка. " Други хора са й изпратили ", разкри артистът.

" Соня е мъжко момиче! А такива девойки умеят да признават грешките си ", уверен е близнакът на Светослав Аргиров. За " България Днес " той сподели още, че надали Соня Васи е забъркала по свое предпочитание абсурда сред тях.

" Тя е подстрекавана от други хора. Не мога да посочвам имена, само че тук са намесени и клевети и злословия от жълтата преса ", счита известният реализатор. Дали скоро необятната аудитория ще узнае кой тъкмо е индивидът или хората, пробвали се да забият чеп сред дуета и неговата най-предана до неотдавна подгласничка, остава мистерия.

" Много пъти интриганти са се опитвали да ни скарат и не са успявали. Няма да съумеят и в този момент. А ние в никакъв случай няма да кажем неприятна дума за Соня ", даде обещание Благовест Аргиров.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР