Наперената Христиана се забърка в нов скандал. В центъра на

...
Наперената Христиана се забърка в нов скандал. В центъра на
Коментари Харесай

Христиана от “Ергенът” поведе момите в битка срещу Силви

Наперената Христиана се забърка в нов скандал. В центъра на интригата попадна върлата ѝ съперничка – юристката Силви. Наред с квалификациите, които двете старателно насочат една към друга, циркът се трансферира и върху метода, по който се храни всяка от тях. На процедура русокосата психиложка съумя да настрои всички останали против така наречен “кралица на имението ”.

В последното видео на продукцията се оказа, че Силви стои безусловно против всички, като че ли в ъгъла, а съперничките ѝ се надпреварват да поддържат изказванията на Хриси. Юристката, по мнение на феновете, сполучливо устоя “нападението ” и по никакъв начин не се стесняваше да изстрелва истини в очите им. Тя намерено съобщи, че ѝ е под равнището да взе участие в досадните брътвежи на останалите, както и че напъните им да блеснат, са си откровена дивотия. Христиана не остана по-назад и наред с обиди като “мърла ”, включи и въображение, наричайки Силви “Маугли ”.

Поводът очевидно бе методът, по който яде тъмнокосата мома. Според русокоската тя е като дете на джунглата и не познава принадлежности като нож и вилица. Така яденето с ръце бе следващият мотив за дебелашки мнения и директна офанзива. Момите в шоуто употребяват всяка опция да се атакуват една друга, а поради показаното Христиана тотално е обсебила колежките си по конкуренция за Алек. Някои от тях непосредствено оповестиха, че на мястото на Силви не биха се справили сами против всички.

Автор: youtube.com

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР