Наперена бургазлийка е сътворила невероятен панаир при задържането на приятеля

...
Наперена бургазлийка е сътворила невероятен панаир при задържането на приятеля
Коментари Харесай

Наперена бургазлийка псува и рита полицаи, приятелят й не остана по-назад!

Наперена бургазлийка е сътворила необикновен панаир при задържането на приятеля й. Грозните подиуми са се разиграли в средата на април 2020-а, само че през вчерашния ден Районен съд – Бургас е определил присъдата на двамата, написа Burgas24.bg.

Агресивната дама се е признала за отговорна в нападението. Превъзбудената от ареста на приятеля й сипела закани и люти псувни към униформените от Участък "Победа ". Тя крещяла с цяло гърло: "Мърши, пуснете приятеля ми! Ще ви унищожа! Ще ви съсипя! Оставете приятеля ми, не го задържайте, ще съжалявате! “.

И освен – дамата ритнала с крайник единия от служителите на реда, както и служебния автомобил "Грейт уол ", дърпала се, до момента в който й поставяли белезници и траяла да вика "Остави ме, мършо! “, Махни се, не ме пипай! “. Тя е наказана на пробация за период от 10 месеца.

Приятелят й пък крещял по старши служителите на реда при задържането му: "Мишки, свалете ми белезниците и ще видите какво ще ви се случи! Утре ще видите какво ще ви се случи, ще имате проблеми! “. Той се опитвал да попречва задържането на приятелката си, заканвайки се с думите: "Оставете я мишоци, ще ви се случи нещо доста неприятно! “, "Майка Ви ще е*а! “. Районният съд го е осъдил на пробация за период от 1 година и 2 месеца./БЛИЦ.бг

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР