Нападение с ножове над футболните звезди на Арсенал Месут Йозил

...
Нападение с ножове над футболните звезди на Арсенал Месут Йозил
Коментари Харесай

Нападнаха Месут Йозил и Сеад Колашнац в Лондон

Нападение с ножове над футболните звезди на " Арсенал " Месут Йозил и Сеад Колашинац в Лондон. За благополучие и двамата са избегнали пострадвания. Счита се, че офанзивата е била за да бъде откраднат автомобила, с който са били футболистите.


Двамата играчи на " Арсенал " са били атакувани от тайфа, която е обкръжила автомобила им със скутери, а нападателите са били въоръжени с ножове. Йозил и Колашинац не са потърпевши. На фрагментите от охранителна камера, се вижда Йозил, който е в автомобила, а Колашинац се пробва да сплаши нападателите. Атаката е станала през вчерашния ден към 17 часа локално време в северозападен Лондон, покрай " Голдън Грийн ". Двамата играчи са съумели да избягат невредими до непосредствен турски ресторант, в който постоянно се хранят. От там са се обадили на управляващите. За в този момент няма задържани.

След нападението Сеад Колашинац пусна фотография в Туитър дружно с Месут Йозил и написа: " Мисля, че сме добре ".

Двамата не са прекъснали подготвителния си развой и нямат подозрения по отношение на тяхното присъединяване в неделя във финала на приятелския шампионат за Купа " Емирейтс ", където " Арсенал " ще срещне " Лион ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР