Нападателят от Торонто, който прегази пешеходци с ван, е обвинен

...
Нападателят от Торонто, който прегази пешеходци с ван, е обвинен
Коментари Харесай

Нападателят от Торонто е обвинен в 10 предумишлени убийства

Нападателят от Торонто, който прегази пешеходци с ван, е упрекнат в 10 предумишлени убийства, съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки Агенция Франс Прес.

При вчерашното нахлуване с изключение на десетте убити има и 15 ранени. Явяването пред съда в Торонто на 25-годишния Алек Минасян продължи единствено няколко минути. Той също по този начин бе упрекнат в 13 опита за ликвидиране. Следващото съвещание по делото ще е на 10 май.

Алек Минасян живее в Ричмънд Хил, северно предградие на Торонто, и от 2011 година следва в колежа "Сенека " съгласно профила му в обществената мрежа LinkedIn. Според няколко други студенти в този лицей Минасян е бил неразговорлив и затворен човек. Той е страдал от обсесивно-компулсивно разстройство, като потривал главата или ръцете си, и множеството време странял от близките. Студентът Ари Блаф съобщи, че държанието на Алек Минасян нормално е било необичайно, само че той в никакъв случай не бил изпадал в прояви на принуждение, а просто карал хората към него да се усещат неудобно.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР