Нападателят на Уест Хам Андрю Керъл стана истински хит в

...
Нападателят на Уест Хам Андрю Керъл стана истински хит в
Коментари Харесай

Футболна звезда стана хит, отиде на сватба по анцуг

Нападателят на Уест Хам Андрю Керъл стана същински шлагер в обществените мрежи, само че не поради свое брилянтно осъществяване на терена, а поради облеклото, с което се появи на сватбеното празненство на сестрата на годеницата си. Керъл влезе като запаса за “чуковете” при успеха с 2:1 над Саутхамптън в четвъртък вечер, а мигновено по-късно е хванал такси, с което се е возил два часа, с цел да може да почете младоженците.

Годеницата на Керъл - телевизионната звезда Били Мъклоу, сама разгласява фотография на младоженците, нея и Керъл, на която всички, с изключение на Анди, са в публично облекло. Обяснението е, че нападателят на лондонския отбор е стигнал тъкмо за фотосите.
View this post on Instagram
So Happy AC Made The Last Half Hour Of The Wedding All The Way In A Taxi From Southampton ‍‍ - Just For This Photo - #doitlikeadark

A post shared by billimucklow (@billimucklow) on Dec 29, 2018 at 7:54am PST

“Толкова съм щастлива, че Анди съумя да стигне за последния половин час на сватбата, возейки се на такси от Саутхамптън. Само поради тази снимка”, написа Мъклоу като коментар към фотоса в формалния си профил в Instagram. Въпросният кадър събра близо 20 000 лайкове, само че измежду мненията имаше и такива от рода на “не съумя ли да се преоблече за два часа?”.

Керъл към момента няма маркиран гол за Уест Хам в Премиър лийг този сезон. Премиър лийг 19 кръг, четвъртък 27 декември  Саутхамптън 1:2краен резулат  Уест Хам
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР