Нападателят на Тотнъм Хари Кейн си е поставил целта да

...
Нападателят на Тотнъм Хари Кейн си е поставил целта да
Коментари Харесай

Хари Кейн си постави висока цел в кариерата си

Нападателят на Тотнъм Хари Кейн си е сложил задачата да усъвършенства върха по най-вече голове във Висшата лига, който в този момент се държи от легендата Алан Шиърър. След като като вкара две попадения против Нотингам Форест през уикенда, Кейн към този момент е на трето място във безконечната ранглиста.

Нападателят пропусна дузпа, вкара два гола от игра и към този момент мина границата от 200 попадения в кариерата си.

29-годишният капитан на Англия се изравни на третата позиция в Анди Коул, като и двамата имат по 187 гола във Висшата лига. Само Алан Шиърър (260) и Уейн Рууни (208) са вкарали повече в историята на шампионата.

" Остава ми още доста път, несъмнено, само че се усещам във форма и мисля, че има още доста години пред мен ", сподели Кейн пред медиите.

" Всеки сезон желая да въвеждам голове, желая да бъде измежду огромните имена и съм разчувствам от предизвикването ", добави нападателят.

" Алан и Уейн са двама от най-големите нападатели, които е имал Англия и да бъда измежду тях значи доста за мен. Но аз желая да реализира още, да видя до каква степен мога да стигна. Засега беше добър старт на сезона ", счита Кейн.

Тотнъм реализира трета победа от 4 мача в шампионата, като има 10 точки в класирането - единствено 2 по-малко от краткотрайния водач Арсенал. Кейн вкара 4 гола през тази акция до момента и формата му е един от ключовете за най-хубавия старт на Тотнъм във Висшата лига от сезон 2009-10 насам. Тогава те имаха четири следващи победи на старта.

Миналата седмица Кейн направи връх за най-вече голове за един тим във Висшала лига, като изпревари достижението на Серхио Агуеро за Манчестър Сити.

" Хари е нашата препоръка на терена във всеки един миг, той би трябвало да бъде водач на отбора и считам, че работи доста добре ", сподели за него мениджърът на Тотнъм Антонио Конте.

" Той е изцяло предан на плана и аз съм благополучен поради него ", добави италианецът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР