Нападателят на МиланОливие Жиру обяви желанието си не само да

...
Нападателят на МиланОливие Жиру обяви желанието си не само да
Коментари Харесай

Жиру: Искам да остана в Милан до края на кариерата ми

Нападателят на МиланОливие Жиру разгласи желанието си освен да подпише нов контракт с " росонерите ", само че и да остане в клуба до края на кариерата си.

" Искам да подпиша нов контракт. Успях да печеля сърцата на тифозите с купата, беседваме. Ако мога да остане до края на кариерата си в Милан и да играя на най-високо равнище, ще го направя. Но и концепцията да отида в някое екзотично състезание, като американското, ми е харесвала постоянно ", съобщи 36-годишният таран в изявление за Canal+, като неговият договор с Милан завършва в края на сезона.

" За момента ще продължа да играя за националния тим на Франция, само че отводът на Юго Лорис ми повлия. Ние имаме специфични връзки. Всичко може да се случи, до момента в който разглася избора си, само че към този момент съм на линия, в случай че получа повиквателна. Трябва да схвана дали имам още воля да нося тази синя фланелка, която значи толкоз доста за мен, само че ще си дам нужното време, с цел да взема решение ", сподели още Жиру, който по време на Световното състезание в Катар стана голмайстор №1 в история на националния отбор на " петлите ".

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР