Нападателят на Милан и Франция Оливие Жиру коментира темата с

...
Нападателят на Милан и Франция Оливие Жиру коментира темата с
Коментари Харесай

Жиру: Тъжно е, че кариерата на Бензема в националния отбор приключи по този начин

Нападателят на Милан и Франция Оливие Жиру разяснява тематиката с отказването на Карим Бензема от националния тим. Голмайсторът на Реал Мадрид взе това извънредно решение, откакто бе изваден от състава на " петлите " за международното състезание поради травма, която получи дни преди началото на шампионата в Катар. Той се разсърди на селекционера Дидие Дешан, че не го върна в състава, откакто се възвърне и в последна сметка реши, че повече няма да носи екипа на " петлите ".

" Тъжно е, че нещата приключиха по този метод. Това е негово решение, не можем да се сложим на неговото място. Уважавам всичко, което е направил за Франция, в клуба си и цялата му кариера. Уважавам това негово решение. Бих предпочел различен край, само че това е неговото решение. Може би е схванал, че времето му в националния тим е завършило. Спорът му с Дешан? Това не ме визира и няма да го разясня. При всички положения, ние бяхме доста разочаровани, че той трябваше да напусне тима преди Световното, знаейки, че това е последният му късмет да играе на огромен конгрес. Боли, когато отпаднеш от състава поради травма ", съобщи Жиру.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР