Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд ще се опита да

...
Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд ще се опита да
Коментари Харесай

Рашфорд се заема с важната задача да убеди Погба да остане

Нападателят на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд ще се опита да убеди халфа Пол Погба да остане в тима. Както е известно, договорът на французина изтича след година и на този стадий той още не е преподписал, като сериозен интерес към него има от страна на Пари Сен Жермен.

„ Sun “ обаче написа, че Рашфорд е решен да убеди Погба да се обвърже дълготрайно с „ алените дяволи “ и да остане в клуба. Той към този момент е провел диалог със своя другар, а същото са сторили и други негови съотборници. Повечето играчи виждат в лицето на французина същински водач в съблекалнята и имат вяра, че той може да бъде от огромна изгода както на терена, по този начин и отвън него.

За оставането на Погба на „ Олд Трафорд “ може да помогне и идването на бранителя Рафаел Варан. Макар двамата да имаха леко сдърпване по време на UEFA EURO 2020, в действителност връзките им са много положителни. Още повече, че Погба е наясно какъв брой класен футболист е Варан и знае, че той още повече ще вдигне равнището на тима през новия сезон.

След завръщането си в Ман Юнайтед от Ювентус през 2016 година, Погба има 199 мача за клуба, в които е отбелязал 38 гола и е направил 42 асистенции.

Marcus Rashford among Man Utd stars trying to convince Paul Pogba to stay after £34.2m Raphael Varane transfer is agreed
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР