Нападателят на Ливърпул Дарвин Нунес стана за смях в социалните

...
Нападателят на Ливърпул Дарвин Нунес стана за смях в социалните
Коментари Харесай

Как е станал професионалист? Рекордна покупка на Ливърпул стана за смях в социалните мрежи

Нападателят на Ливърпул Дарвин Нунес стана за смях в обществените мрежи след нескопосано отиграване по време на тренировка с националния отбор на Уругвай.

В късото видео се вижда, по какъв начин футболистът лишава топката от противник, въпреки и с нарушаване, покрай лявата тъч-линия, след което влиза в наказателното поле и се озовава на отлична позиция. Нунес стреля, само че вместо към вратата, насочва топката към флагчето в ъгъла на терена.

Naaaah, I'm convinced Darwin Nunez is a social experiment at this point????
— Joshua (@KickingDevils)
Феновете на Ливърпул незабавно реагираха, откакто макар някои положителни изяви, нападателят стартира нерешително с екипа на мърсисайдци. Той вкара 2 гола, само че и получи червен картон и бе осъден за 3 мача.

" Всички последователи на Ливърпул би трябвало групово да се извинят на останалия свят за това, че са сравнявали това момче с Халанд " написа един от тях.

" Как въобще той е станал експерт? ", " Това наподобява даже по-трудно, в сравнение с да вкараш " и " Вероятно в този момент мениджърът Клоп ще излезе и ще каже, че всичко е поради вятъра " гласят някои от останалите изявления.

Нунес бе притеглен с огромни очаквания от Бенфика за 85 милиона пауда. В същото време Ерлинг Халанд, който струваше единствено 51 милиона, не стопира да бележи за Манчестър Сити и към този момент има забележителните 14 гола в 10 мача.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР