Нападателят на ФК ЦСКА 1948 - Галин Иванов, даде оценка

...
Нападателят на ФК ЦСКА 1948 - Галин Иванов, даде оценка
Коментари Харесай

Галин Иванов: Слабият старт определи края на сезона за ФК ЦСКА 1948

Нападателят на ФК ЦСКА 1948 - Галин Иванов, даде оценка на своето показване и на представянето на тима през сезона. Националът призна, че при започване на юни ще има договаряния с управлението за нов контракт. Ето какво сподели още той пред " Спортал ":

" В момента не съм в България, по работа съм в чужбина. Моята персонална оценка за себе си е добра, може и по-добре постоянно. Може би " Добър 4 " бих дал за тима, много неуверени игри, само че най-после започнахме да се изпотяваме и да взимаме значими точки. Накрая стана един фаул, който няма какво да разясня. Много се приказва за това, не желая да встъпвам в интриги. Няма смисъл кой какво е споделил, не успяхме да се класираме за бараж. Това е в предишното, гледаме напред.

Съгласен съм, че слабият старт дефинира края на сезона. Не може от 6 мача да вземеш 1 точка, само че имахме футболисти, които даже " Б " група не бяха играли. Даде им се късмет и се видя, че не са подготвени. Може би имаме виновност и ние по-опитните. Надявам се повече да не се случват такива неща.

Не съм разговарял с управлението, разбрахме се като се прибера началото на юни да седнем и да забележим. След юни месец ще се знае дали ще остана. Моето предпочитание е да играя на високо равнище към момента в " А " група. Шегувам се, несъмнено, че в случай че се разберем, бих останал, само че имам и други оферти.

Господин Пенев е в топ 5 най-хубавите треньори в България. Има какво да науча от него. Не съм сигурен какво се случва там. Ще забележим дали ще схванат, два тежки характера. Има какво да науча от него, не съм работил с него ", съобщи Иванов.
 Ивайло Чочев няма да премине в Лудогорец и това лято
Ивайло Чочев няма да премине в Лудогорец и това лято

На два пъти националът беше доста покрай трансфер в Разград, само че управленията на двата клуба все не успяваха да се разберат
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР