Нападателят на Филаделфия Ийгълс е оправдан по обвинения в изнасилване и отвличане в Охайо

...
Играч на Филаделфия Ийгълс от NFL, който беше обвинен в
Коментари Харесай

Играч на Филаделфия Ийгълс от NFL, който беше обвинен в изнасилване и отвличане на жена през 2019 г., беше оправдан по обвиненията, според документи, подадени в окръжния съд на Гърнси в Охайо.

Офанзивният линейни играч Джош Силс беше обвинен от голямо жури на 31 януари и беше включен в списъка на комисарите на НФЛ за освобождаване, което му попречи да тренира, да играе или да пътува с отбора. Оттогава той беше премахнат от списъка и „ще се върне в активния списък на отбора“, се казва в изявление на Eagles в петък.

„Наясно сме, че правният въпрос, включващ Джош Силс, е бил присъден и той е признат за невинен“, каза екипът.

FedEx Field, домът на футболния отбор Washington Commanders NFL, е показан преди началото на футболен мач между Philadelphia Eagles и Washington Commanders, неделя, 25 септември 2022 г., в Landover, Мериленд. FedEx Field, домът на футболния отбор Washington Commanders NFL, е показан преди началото на футболен мач между Philadelphia Eagles и Washington Commanders, неделя, 25 септември 2022 г., в Landover, Мериленд. Nick Wass/AP/файл

Адвокатът на Силс, Майкъл Коник, каза, че оправдателната присъда „слага край на почти четиригодишен кошмар за семейство Силс и особено за Джош“, според Philadelphia Inquirer.

CNN се свърза с юридическото представителство на Sills за допълнителен коментар.

Главният прокурор на Охайо Дейв Йост публикува изявление след присъдата в петък.

„Все още вярвам на жертвата“, каза Йост. „Но в Америка наказателните присъди изискват доказателства извън разумно съмнение. Съдебните заседатели не го видяха и аз им благодаря, че изпълниха задълженията си по закона.

Силс подписа с Ийгълс като недрафтиран свободен агент през 2022 г. от Оклахома Стейт и се появи в един мач миналия сезон.

Джейкъб Лев от CNN допринесе за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР