Нападателят на Ди Си Юнайтед Уейн Рууни няма да бъде

...
Нападателят на Ди Си Юнайтед Уейн Рууни няма да бъде
Коментари Харесай

Рууни ще играе съвсем малко срещу САЩ и няма да бъде капитан на Англия

Нападателят на Ди Си Юнайтед Уейн Рууни няма да бъде капитан на Англия в приятелския дуел против Съединени американски щати на 15 ноември. Неточни се оказаха и слуховете, че рекордьорът по голове на " трите лъва " (53) за всички времена ще носи екип с №10 в дуела.

Рууни ще употребява този мач, с цел да се сбогува с представителния тим и ще играе единствено пет или 10 минути в края, оповестява Daily Mail.

Този жест от страна на Футболната асоциация и селекционера Гарет Саутгейт провокира съществено публично неодобрение на Острова, като измежду критиците на тази концепция са уважаваните Хари Реднап и Питър Шилтън.

Според пресата, първичното желание е било Рууни да излезе с капитанската лента, която в този момент принадлежи на Хари Кейн и фланелката с десети номер, която сега носи Рахийм Стърлинг. Футболната асоциация обаче е била принудена да промени проектите си поради острото неодобрение и Рууни няма да бъде централна фигура в идния дуел, който за него ще бъде 120-и с националната фланелка. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР