Нападателят на Челси Жоао Феликс се изказа оптимистично за бъдещето

...
Нападателят на Челси Жоао Феликс се изказа оптимистично за бъдещето
Коментари Харесай

Жоао Феликс: Няма напрежение в Челси, ситуацията ще се промени

Нападателят на Челси Жоао Феликс се изрече оптимистично за бъдещето на отбора. Той е сигурен, че резултатите на лондончани ще се подобрят и се надява “сините ” да стигнат до победа на следващия ден, когато те одобряват Борусия (Дортмунд) в реванш от осминафиналите на Шампионската лига. Германците имат задатък от един гол, откакто завоюваха първия мач с 1:0.

За утрешния дуел Феликс съобщи: “Нула напрежение. Това ни е работата. Трябва да се любуваме и да печелим мачове. Нивото ни на убеденост е високо и би трябвало да спечелим. Обичам да играя в Шампионската лига, за всички е по този начин. Това е специфичен шампионат и се надявам след 90-те минути да честваме ”.

“Тук съм, с цел да играя моя футбол и да оказвам помощ на клуба. Аз съм чартърен, само че до момента в който съм тук, желая да играя, да оказвам помощ, да въвеждам и да надвивам. Дали ще остана или не, никой не знае какво крие бъдещето. Концентриран съм върху утрешния мач. Щастлив съм да бъда тук. Липсата на голове е изнервяща за мен и за другите нападатели, само че това е футболът. Понякога стреляш 10 пъти и не вкарваш. Друг път стреляш един път и бележиш ”, сподели още португалецът.

Попитан дали наемът в Челси му се е отразил позитивно, Жоао отговори: “Мисля, че имах потребност от него. Когато напуснах Атлетико, реших, че това ще е добре за мен и за тях. Мисля, че беше съвършената договорка да опитам нещо друго. Винаги давам най-хубавото от себе си, само че от време на време не се получава. Тук футболът е друг, шампионата е друго. Челси е тим, който обича да нападна, да държи топката, да господства. Това е стилът, който желая да играя ”.

Феликс разяснява и разочароващите резултати на отбора последните месеци: “Играчите не би трябвало да поемат цялата виновност, треньорът също не би трябвало да я поема. Трябва да сме дружно и ние сме. Ситуацията сигурно ще се промени ”.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР