Нападателят на Брентфорд - Айвън Тони, получи разтежение при победата

...
Нападателят на Брентфорд - Айвън Тони, получи разтежение при победата
Коментари Харесай

Мениджърът на Брентфорд проговори за контузията на Айвън Тони

Нападателят на Брентфорд - Айвън Тони, получи разтежение при успеха в гостуването с 2:0 над Уест Хам. Именно 26-годишният нападател изведе тима си напред в 18-ата минута. Това беше неговият 12-и гол за сезона и общо 20-ият от началото на 2022 година Единствено Хари Кейн и Ерлинг Холанд имат толкоз попадения

След мача мениджърът Томас Франк дефинира травмата като “тревожна ”. Франк обаче добави, че нападателят ще се нуждае от спомагателна оценка от лекарите през идващите два дни, с цел да се дефинира с акуратност сериозността на нападателя. Травмата обаче сигурно е сериозна, тъй като британският национал не съумя самичък да напусне терена и бе изведен от терена на носилка.

“Надявам се, че е добре. Щастлив съм за трите точки и за гола, който Айвън добави към сметката си. Не знам обаче ка ще бъде за мача с Ливърпул ”, добави Франк.

" Малко евентуално е Айван да бъде отхвърлен единствено за един лек конфликт, тъй че това е малко притеснително. Аз съм в играта задоволително дълго, ще би трябвало да преценим нещата в идващите два дни. Може да е нищо. Може обаче и да е малко по-лошо. Просто не знаем. "

Съдбата на футболиста обаче би трябвало да стане ясна по-скоро, в случай че тимът желае да разчита на него. Първият мач на Брентфорд за новата година е още на 2 януари (понеделник) и той е против Ливърпул.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР