Нападателят на Ботев (Пловдив) - Жоао Пауло заяви, че осемте

...
Нападателят на Ботев (Пловдив) - Жоао Пауло заяви, че осемте
Коментари Харесай

Жоао Пауло: Между Ботев и Левски има 8 точки разлика, те не са никакъв проблем

Нападателят на Ботев (Пловдив) - Жоао Пауло съобщи, че осемте точки разлика сред неговият тим и Левски няма да бъдат никакъв проблем за " жълто-черните " и пловдивчани могат да завършат сезона пред " сините ".

 Серкан Юсеин от Ботев (Пловдив) е с разтежение на бедрения мускул
Национал от Ботев се контузи, под въпрос е за мача с ЦСКА

Не е ясно какъв брой време ще отсъства от терените

" За момента разликата сред нас и Левски наподобява прекомерно огромна, само че имам вяра, че в случай че играем добре, тези 8 точки няма да са никакъв проблем и ще успеем да се възползваме от опцията, която имаме.

Трансферът ми в Лудогорец мина добре. Мислех, че ще имам доста благоприятни условия да се потвърдя и да играя, само че след това разбрах, че това няма да бъде допустимо. Тогава се появи опцията да мина в Ботев и избрах да играя.

В Ботев се усещам като вкъщи. Всички ме одобриха доста добре. Нямаше никакви проблеми със завръщането ми.

Ще работим доста старателно. Целите са да играем добре в мачовете за купата и в плейофите. Трябва да покажем положителни резултати.

Все още не съм мислил след края на наема. Ще се завърна в Лудогорец и след това ще преценим дали да отида някъде другаде или да играя за Лудогорец.

Уважавам доста треньорът на Лудогорец. Но работих старателно и това, че не бях титуляр ми донесе повече негативи. Затова избрах да отида в Ботев. Може би в случай че продължа да работя старателно и се върна в Лудогорец, тогава ще съм титуляр.

Славия е почитан от нас тим, тим с обичаи ", разяснява нападателят.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР