Нападателят на Ботев (Пд) Хосе Коста Маркош Мартинс - Маркиньос

...
Нападателят на Ботев (Пд) Хосе Коста Маркош Мартинс - Маркиньос
Коментари Харесай

Маркиньос: Ако трябва ще счупя краката си, но ще изведа Боте...

Нападателят на Ботев (Пд) Хосе Коста Маркош Мартинс - Маркиньос разгласи, че няма желание да напуща през зимната пауза. Нещо повече - Маркиньос показа пред клубната телевизия, че мечтае да изведе канарчетата на върха в шампионата.

" Когато бях дребен, си говорихме доста с татко ми и той постоянно ми споделяше: " Сине, в случай че отидеш да играеш в Европа, без значение къде, желая да измислиш знак, с който да си приказваме, тъй като доста ме е боязън да хвърча със аероплан и няма да дойда до такава степен, само че постоянно желая да си спомняш за мен ", разгласи крилото на жълто-черните.

" Когато играех като по-малък, измислих този знак с очите и си споделих, че това ще бъде. Когато вкарах първия си гол в Европа, тук, в България, в Ботев Пловдив, направих този знак и всички ме питаха за какво. Ето по тази причина. Заради моя татко. Човекът, който продаде мотоциклета си, с цел да мога да отида да упражнявам. Той се отхвърли от фантазиите си, с цел да мога аз да пребивавам своите ", добави Маркиньос.

" От локалните ястия най-вече обичам баница. Моята фантазия е да нося националната фланелка на Бразилия и съм сигурен, че един ден ще я реализира. Дербито против Локомотив Пловдив беше най-трудният ни мач до момента. Играехме пред тяхна аудитория, което несъмнено им оказа помощ. Искам да е ясно, че когато аз съм на терена, в случай че би трябвало, ще счупя краката си, само че ще изведа тима на върха в класирането. Там, откъдето не би трябвало да слизаме ", сподели още Маркиньос.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР