Нападателят на Барселона Роберт Левандовски намекна, че може да играе

...
Нападателят на Барселона Роберт Левандовски намекна, че може да играе
Коментари Харесай

Левандовски: Ще бъда готов за следващото световно

Нападателят на Барселона Роберт Левандовски загатна, че може да играе и на идващото международно състезание, което е през 2026 година Тогава полякът ще е на 37 години.

" Знам, че ще бъда подготвен, в случай че желая да бъда там, само че в този момент е прекомерно рано за сходно решение. Не зависи от физическото ми положение, а от други условия. Има три години и половина, а това е много. Сега съм съсредоточен върху Евро 2024 ", съобщи Левандовски в изявление за " Мундо Депортиво ".

Той разяснява представянето на Полша на Мондиала в Катар: " Мисля, че постигнахме задачите си. Играхме против Франция след добра първа фаза. Първото полувреме играхме добре, имахме добра опция. След почивката не бяхме задоволително положителни, само че загубихме от двата тима, които стигнаха до финала - Франция и Аржентина ".

" Ако Световното състезание беше през юни, в края на сезона, футболистите щяха да са по-уморени. Нямаше да е допустимо да играят на толкоз високо равнище. Има голяма разлика ", добави той.

Левандовски приказва и за задачите на Барселона до края на сезона: " Надявам се да спечелим титли. В Европа първо би трябвало да мислим за Манчестър Юнайтед, което ще бъде тежък конфликт. Знаем, че допуснахме неточности в Шампионската лига против Байерн и Интер и в този момент би трябвало да мислим какво би трябвало да подобрим. В шампионата сме водачи, само че идващите три мача ще бъдат доста значими ". Нападателят ще пропусне идващите три срещи на каталунците, защото е осъден.

Полякът показа, че желанието му за игра към момента е доста мощно и е стимулиран да продължава да вкарва голове. " Спомням си, когато бях на 20-21 години, и се подготвях за кариера, която да продължи не до момента в който съм на 33 или 34, а до момента в който съм на 37 години. Винаги зависи от това какъв брой искаш да играеш. Не желаех да зависи от физическото ми положение и по тази причина работих върху това. Да вкарам 30 гола в първия ми сезон би било ужасно. Това е нещо, което може да се случи. Сега имам три мача по-малко, само че пък мога да се приготвя по-добре за остатъка от сезона ", сподели още Левандовски.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР