Нападателят Мартин Харник се отказва от по-нататъшно участие в националния

...
Нападателят Мартин Харник се отказва от по-нататъшно участие в националния
Коментари Харесай

Харник се отказа от националния отбор на Австрия

Нападателят Мартин Харник се отхвърля от по-нататъшно присъединяване в националния тим на Австрия, откакто досега е изиграл 68 мача в последните 10 години. 30-годишният футболист, който играе за Хановер'96, желае да отвори място за новото потомство в австрийския футбол. Австрия за новата квалификационна акция ще бъде водена от някогашния състезател на Вердер (Бремен) Франко Фода, който подписа контракт за две години.

" Чувствам, че не мога да се оправя с напрежението от мачовете толкоз елементарно, както го правех преди няколко години ", сподели той в изказване, публикувано от Австрийската асоциация по футбол.

Харник е записал първия си мач за Вундертима в мач с Чехия перз 2007-а година, а досега е вкарал 15 попадения. Участвал е на европейските шампионати през 2008-а и през 2016-а година. В последните мачове от квалификациите за Мондиал 2018 той не игра поради контузия. Фода, който се надява да усъвършенства равнището на отбора, разгласи разочарованието си от решението на Харник.

" За страдание, ще би трябвало да го приема. Иначе той беше значим фактор в проектите ми, съобщи Фода, който ще дебютира отпред на отбора на 14-и ноември против Уругвай във Виена.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР