Нападателят Жоао Феликс няма да играе повече за Атлетико Мадрид.

...
Нападателят Жоао Феликс няма да играе повече за Атлетико Мадрид.
Коментари Харесай

В Испания: Жоао Феликс няма да играе повече за Атлетико Мадрид

Нападателят Жоао Феликс няма да играе повече за Атлетико Мадрид. Тази вест обаче ще се хареса на Челси, който има предпочитание да притегли да непрекъснато 23-годишния португалски национал. Феликс се причисли към „ сините “ чартърен през януари до края на сезона.

Нападателят впечатли за късото си време в клуба, отбелязвайки гол при равенството 1:1 против Уест Хем предишния месец. Самият Феликс неотдавна загатна, че желае да остане на „ Стамфорд Бридж “, когато наемът му изтече в края на акцията.

А възможностите му да се причисли към Челси за непрекъснато се усилват, откакто съотборниците му в Атлетико не го желаят назад на „ Уанда Метрополитано “. Твърди се, че Феликс, който подписа с Атлетико от Бенфика през 2019-а година за 126 милиона евро, поддържа контакт единствено с двама играчи от мадридския клуб. Отношенията му с треньора Диего Симеоне също се разпаднаха съществено в последните месеци.

„ Ясно е, че Жоао Феликс върви в едната посока, а Атлетико Мадрид – в другата. В момента той към момента е в контакт с двама играчи от Атлетико Мадрид. Рейнилдо, който дойде доскоро повече от година, и Серхио Регилон са тези, с които е непосредствен. С останалите няма никакви връзки. Причината е, че им е писнало от него. Мислят, че той гледа единствено за себе си и гони своите цели. Нещата, които направи, навредиха на тима “, съобщи журналистът Мигел Мартин Талавера пред AS.

Челси има единствено две победи в последните си 15 мача от Висшата лига, което сложи под голямо напрежение мениджъра Греъм Потър. Лондончани сега са десети в класирането, на 14 точки от зона Шампионска лига.

Chelsea handed HUGE transfer boost in signing Joao Felix on permanent deal
— The Sun Football ⚽ (@TheSunFootball)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР