Нападателят и водещ голмайстор на Етър - Мартин Тошев ще

...
Нападателят и водещ голмайстор на Етър - Мартин Тошев ще
Коментари Харесай

Мартин Тошев: Оставам в Етър!

Нападателят и водещ голмайстор на Етър - Мартин Тошев ще води офанзивата и през новия сезон в Първа лига. Таранът ще продължи кариерата си при " виолетовите ", откакто двете страни реализираха договореност и подписа нов договор с клуба.

Тошев пристигна при " болярите " при започване на годината и се трансформира в главен изпълнител на отбора, като за 16 мача наниза впечатляващите 11 гола и даде своя сериозен принос за влизането в елита. Неговото попадение против " Янтра " бе определено и за Най-красив гол във Втора лига за месец април.

Мартин Тошев бе определен за Футболист № 1 на " Етър " за сезона 2022/2023 година в анкетата на последователите. Таранът завоюва изрично вота на почитателите и бе награден с плакет след последния мач.

Роден е на 17 април 1990 година и е младеж на Пирин (Благоевград), само че едвам 17-годишен минава в ЦСКА. У нас е играл още за Черноморец (Бургас), Славия, Септември, Пирин и ФК ЦСКА 1948, прави солидна кариера и в чужбина, където игра за Кьолн II, Ерцгебирге, Ал Ахед, Жетису, Шахтьор (Караганда) и Академика (Клинчени). Преди да пристигна в Етър бе футболист на Спартак (Варна).

" Оставам в Етър и се надявам да осъществим задачата, за която се събираме през новия сезон. Радвам се, че бях определен за Футболист № 1 на Етър за предишното състезание, тъй като да те изберат почитателите - за мен това е чест! Етър е тим с доста голeми обичаи и се веселя, че съумях да оказа помощ да влезем в елита, където ни е мястото. Дай Боже, да продължа да въвеждам голове и тимът да върви напред! ", съобщи след подписването на новия си контракт Мартин Тошев.
 Етър поглежда към латиноамериканския пазар
Етър поглежда към латиноамериканския пазар

" Болярите " с интерес към еквадореца Луис Кордова
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР