Нападателят Димитър Рангелов се завърна в Славия. Той даде интервю

...
Нападателят Димитър Рангелов се завърна в Славия. Той даде интервю
Коментари Харесай

Димитър Рангелов: Ще се опитам да предам опита, който имам

Нападателят Димитър Рангелов се завърна в Славия. Той даде изявление пред сътрудниците от " Арена Спорт " от " Българска национална телевизия ".

" Доста неща са изменени в Славия. Хората, с които работих аз към този момент не са тук. Георги Петков е тук, радващо е. Мартин Кушев като асистент треньор. Имаме добър тим. Това се вижда и с резултатите в последните два сезона. За мен ще е доста забавно да видя дали нещо се е трансформирало в българския футбол.

Тренирахме в групи от по 5 индивида. Беше мъчно. Правихме самостоятелни тренировки. Надявам се по най-бързия метод да съм в оптимална форма, с цел да съм разполагаем на треньора. Работата в Славия в последните няколко години си оказва въздействие. Доста от играчите са млади, имат капацитет и това се появи в последните няколко мача. Надявам се аз да допринеса с опит и се надявам да съм в оптимална форма за мачовете в Лига Европа. Ще ми би трябвало малко време, само че кондиционния треньор е на високо равнище и с него се работи много елементарно. Ще се оправим. Аз ще се опитам на всеки футболист да оказа помощ, с цел да може да се развива. Отборът е много отракан и това се вижда в мачовете. Ще се опитам да предам опита, който имам, с цел да може да се развиват играчите.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР