Нападателите на Лудогорец Бърнард Текпетей и Игор Тиаго ще бъдат

...
Нападателите на Лудогорец Бърнард Текпетей и Игор Тиаго ще бъдат
Коментари Харесай

Текпетей и Тиаго ще са на линия за гостуването на “Герена”

Нападателите на Лудогорец Бърнард Текпетей и Игор Тиаго ще бъдат на линия за гостуването на Левски. Двубоят на стадион “Георги Аспарухов ” е във вторник, 28 февруари, от 17:45 часа. 

Текпетей получи травма в края на първото полувреме на гостуването на Андерлехт и на почивката бе сменен. Игор Тиаго пък напусна, накуцвайки, в края на постоянното време. 

“Текпетей го извадихме превантивно, тъй като сме фокусирани върху шампионата сега. Положението на Тиаго не е съществено, той имаше крампи ”, обявиха от щаба на разградчани. 

Аут за конфликта е десният бек Аслак декор Витри. Той се контузи още при започване на мача в Брюксел. Очаква се вместо него на “Герена ” да стартира Пипа, който се показа доста едва против Андерлехт. В центъра на отбраната също ще има рокада - титуляр ще е Оливие Вердон вместо Игор Пластун. 

“Тема Спорт ”

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР