Намирането на любов, от която да се роди пълноценна и

...
Намирането на любов, от която да се роди пълноценна и
Коментари Харесай

Вижте защо плашите мъжете

Намирането на обич, от която да се роди пълноценна и дълготрайна връзка е сложна задача. Много първи срещи завършват точно на този стадий. Не единствено първите срещи са препъникамък в намирането на половинка. Има доста неща, с които дамите отблъскват мъжете, без да го осъзнават.
Защо красиви, интелигентни дами съумяват в живота и кариерата си, само че се провалят в едно – срещите и връзките?
Има някои аргументи да плашите мъжете и да ги отблъсквате. Много дами позволяват тези неточности. Не бъдете като тях. Действайте друго, бъдете допустимо най-естествени и непринудени, а не преднамерени. Това сигурно ще ви помогне.
Кои са аргументите да плашите мъжете?

1. Имате нереалистични упования, които си личат отдалече.
Ако от дълго време търсите любовта, евентуално ви е омръзнало да чакате и нямате самообладание нещата да се случат. В такива случаи доста постоянно неумишлено дамите си построяват нереалистични упования поради фантазиите, които имат, до момента в който са в търсене на любовта и точния сътрудник. Мъжете имат датчици за такива настройки и мигновено биха избягали, в случай че усетят, че очаквате от тях прекалено много и то незабавно, а те не могат да ви го дадат.

2. Имате високи критерии.
Ако сте придирчиви, имате високи стандарти, които изказвате на глас пред индивида, с който се срещате, обикновено е той да избяга незабавно. Никой не желае да бъде съден. И в случай че мъжът усети, че точно натам отиват нещата, ще го изплашите. Всеки желае да е по-добра версия на себе си във всеки смисъл, само че в действителността идеални хора и сътрудници няма, връзки още по-малко. Ако изразявате високите си упования от мъжете още при започване на връзката, изцяло естествено е да ги изплашите.

3. Постоянни известия.
Ако постоянно пишете известия на индивида, с който се срещате или неотдавна имате връзка, ще го прогоните. Никой не избира прилепчиви и ревностни партньорки, които заемат цялото внимание с непрекъснати известия и позвънявания.

4. Мислите си, че всеки мъж ще ви хареса.
Възможно е да се гордеете с външния си тип. Вероятно се смятате и за интелигентна, красива, съумяла жена с хубава специалност. И всичко това е причина да сте прелъстителен магнит за безусловно всеки мъж. Е, би трябвало да знаете, че това напълно не е по този начин. Колкото и неустоима да сте в действителност, това не значи, че всеки мъж ще е подготвен да бъде с вас. Има доста фактори, които дефинират това кой ще бъде притеглен от вас и кой действително ще се влюби във вас. Ако излъчването ви крещи, че можете да имате всеки, който пожелаете, обикновено е да плашите мъжете.

5. Винаги чакате той да ви се обажда.
Влезте в 21 век. Не сте в Средновековието, когато дамите е трябвало да пазят обичайно държание, а подканите към мъжете са се считали за непристойни. Когато желаете нещо да се случи сред вас, просто направете първата крачка, в случай че той по някаква причина не я прави. Само по този начин ще разберете за какво не се доближава към вас – основните разновидности са общо взето два – или не ви харесва, или се тормози. Затова действайте. В нито един от случаите няма да изгубите.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР