Намираме се в ситуация, в която трябва да изготвим националния

...
Намираме се в ситуация, в която трябва да изготвим националния
Коментари Харесай

Хасан Адемов: Никой не печели от противопоставянето на институциите

Намираме се в обстановка, в която би трябвало да изготвим националния проект и да се опитаме да изготвим целите и да се опитаме да се възползваме от европейската взаимност. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия депутатът от Движение за права и свободи и ръководител на обществената комисия в Народното събрание Хасан Адемов  Хасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година приключва.

На към 280 000 служащи, които би трябвало да получат обезщетения от Национален осигурителен институт по мярката 60/40 към вчерашна дата са изплатени 115 млн. лв., като половината от заявките към момента не са обработени, заяви той.

От началото на рецесията към 80 000 са тези, които са згубили работата. Социалното министерство създават ограничения, с които безработицата да бъде понижена, съобщи Адемов.

Всеки един по някакъв метод е обиден от рецесията и упованията на всеки е да бъде подкрепят по някакъв метод. Със средствата, с които разполага страната, това мъчно може да се случи, само че предпочитано би трябвало да бъдат подкрепени най-засегнатите, уточни ръководителят на обществената комиисия.

В 15 области на страната безработицата е над 10%

Никой не печели от опълчването на институциите. На този стадий ръководещите настояват, че ще изкарат мандата. Това е тяхното предпочитание и желание, без значение от свадите в обединението. Рано е да се предвижда дали до края на мандата няма да има и други кавги, разяснява Хасан Адемов  Хасан Адемов Хасан Адемов е роден на 24 януари 1953 година в град Исперих, България. През 1979 година приключва.

Ние постоянно сме били в кондиция, тъй като сме покрай нашите гласоподаватели. Ако в последните месеци не сме толкоз кресливи, то е, тъй като желаеме да се резервира държавността, с цел да се противопоставим на рецесията, сподели още депутатът от Движение за права и свободи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР