Намираме се в ситуация на развод и тогава трябва да

...
Намираме се в ситуация на развод и тогава трябва да
Коментари Харесай

Журналист в случай че кабинетът Петков падне: И каква е алтернативата? Пак ли ГЕРБ и ДПС?

Намираме се в обстановка на бракоразвод и тогава би трябвало да прибереш ножа и револвера, с цел да не злоупотребиш с тях. Това съобщи в утринния блок на bTV журналистът Петър Карабоев във връзка напускането на Има Такъв Народ от ръководещата коалиция и искрите ѝ с досегашния ѝ сътрудник в лицето на " Продължаваме промяната ".
Всичко по тематиката: Трусовете в обединението 183
Карабоев направи коментар за вчерашното чуване на външния министър Теодора Генчовска във връзка със Северна Македония, вследствие на което се стигна и до предлагането на опозицията да изиска оставката на ръководителя на Народно събрание Никола Минчев.

Всичко това беше един доста противен спектакъл. С възторга на Има Такъв Народ и тропането на опозицията върху банките върху Външното министерство беше хвърлена нуклеарна бомба, защото министър Генчовска си разреши да разгласи систематизиран документ, което е неприемливо в средите на дипломацията, изясни журналистът.

Преподавателят по конституционно право доцент Наталия Киселова, която също бе посетител в студиото, посочи, че ръководителят на Народното събрание се избира и освобождава с нормално болшинство и 120 гласа биха били задоволителни Никола Минчев да загуби председателското си място още през днешния ден.



Във връзка с решението на Министерски съвет да даде всички въпроси, касаещи участието на Северна Македония на Народното събрание, доцент Киселова изрази мнение, че по този метод изпълнителната власт изземва част от активността на Министерство на външните работи и я дава на законодателната власт.

Това демонстрира, че има сериозен проблем по метода, по който действа държавното управление, уточни конституционалистът.

По отношение на идния избор на съмнение доцент Киселова обясни, че що се касае до съответните претекстове, те се съдържат в цифрите по адрес на инфлацията и понижените вложения.

Тогава журналистът Петър Карабоев взе отношение по тематиката и риторично попита каква опция ни остава, в случай че вотът на съмнение мине и смъкна държавното управление на Кирил Петков.

И каква е алтернативата? Преди две години българският народ ясно сподели, че не желае повече това ръководство на ГЕРБ и Движение за права и свободи. Къде е лъчът светлина за алтернативата?, разяснява Карабоев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР