Намериха тялото на издирван известен актьор в гората. Коул Брингс

...
Намериха тялото на издирван известен актьор в гората. Коул Брингс
Коментари Харесай

Откриха тялото на издирван актьор в гората

Намериха тялото на търсен прочут артист в гората.

Коул Брингс Пленти, взел участие в известния ефирен уестърн сериал " Йелоустоун ", не бил виждан, откогато полицията е била извикана на адрес в град Лорънс, където млада жена е викала за помощ.

Баща му - Мо Брингс Пленти, го търсеше, като новината заяви неговия сътрудник от сериала Коул Хаузър - който играе коравия Рип в известния сериал за суровия живот на животновъди от Монтана с Кевин Костнър.

Иначе тялото на 27-годишния мъж е намерено в петък, два дни откакто му е повдигнато обвиняване в кражба с утежняващи виновността условия, домакински побой и незаконно ограничение на свободата. Била му е издадена заповед за арест, написа Телеграф.

В изказване на шерифската работа на окръг Джонсън се споделя, че служителите на реда са намерили тялото на Брингс Пленти в гориста местност  към Канзас Сити. Не се оповестяват детайлности за повода за гибелта.

Брингс Пленти е пропуснал прослушване за иден кино план, което е било планувано за понеделник сутринта през Zoom, съобщи тази седмица сътрудникът му Питър Янке.

Бащата на актьора заяви в изказване, че е признателен на всички " за молитвите и позитивните мисли, които изпратихте за Коул ".

" Тази седмица разбрах какъв брой доста хора са познавали добротата в сърцето на Коул и са го обичали ", сподели Мо Брингс Пленти старши.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР