Намек, че властта на президента Румен Радев вече представлява опасност

...
Намек, че властта на президента Румен Радев вече представлява опасност
Коментари Харесай

Калоян Методиев пак избухна: Радев е мафиот!

Намек, че властта на президента Румен Радев към този момент съставлява заплаха за страната и че самият държавен глава е оглавил мафиотска конструкция (като се засяга служебния кабинет - б.р.), насочи някогашният шеф на кабинета му и застанал на същия пост, до момента в който Корнелия Нинова бе стопански министър Калоян Методиев.

Директорът на институт " Рего " изригна в следващо остро писмо против " Дондуков " 2, в което вини Радев не просто за забавеното внасяне на проектобюджет за 2023 година, освен за качеството на служебните министри, назначени от посочения от него за министър председател Гълъб Донев, само че и за интервенция в изборния развой у нас, разтрошаване на партийната система, а и даже, че точно той е свалил кабинета " Петков ".

Дръзкото обръщение на Методиев сочи още, че Радев е съумял да изкара редица браншовици на митинги, както и че президентът правел всичко, с цел да постигнел задачата си - промяна на държавното устройство посредством ремонт на конституцията за подмяна на парламентарното с президентско ръководство.

Ето цялото мнение на Калоян Методиев без съкращения:

" Рядко има толкоз изразителна картина на политически цинизъм като днешната. Синдикатите стачкуват пред Народното събрание с получател на своето неодобрение – одеве определените политически партии, които чакат президента да благоволи да внесе бюджета. Странно за какво не отиват пред президентството или държавното управление, които втора поредна година в чист тип симолизират безконтролната власт.

Дорисуването на картината продължи, когато на обяд синдикалните водачи бяха великодушно признати от президента и дружно започнаха словесна вакханалия, на която би завидял самият Мусолини – какъв брой неприятни са партиите, по какъв начин бягат от отговорност през зимата, по какъв начин пречели на служебния кабинет, по какъв начин всички били с нещо неверни през годините, наследството им е ужасно…

Цинизмът пропива от всяка дума на тази все по-самозабравила се и мафиотизирана власт.

Тя носи отговорност за фурия на който се намира страната и на който ще се намира още време напред. Тя разруши партийната система в опит да акумулира власт и запаси. Тя се намеси в изборите, което е нарушаване на Конституцията и го има отразено в отчета на най-голямата районна организация в света – Организацията за сигурност и съдействие в Европа (ОССЕ – 09.2022).

Тя ръководи и храни вътрешни опозиции през служебните си кабинети, с цел да отслабва от вътрешната страна политическите партии и да ги унищожава. Няма да има недосегаеми, както към момента си фантазират две-три политически сили, които се мислят за доста мощни, тъй като са се окопали в локалната власт.

Тя основава политически планове, които използва и след това захвърля, с цел да усилва личната си власт. През един подобен смъкна и последното постоянно определено държавно управление.

Тя приказва от дистанцията на някаква друга планета – „ те партиите, те политиците “, а в същото време непрекъснато ги очерня във всяка изявление. На това биха завидели и останалите сътрудници на Мусолини от началото на ХХ век. Тя противоставя синдикатите на политическите партии, като в същото време отхвърля да извърши закона като внесе законопроекта на държавния бюджет за 2023 година в Народното събрание, с което да задълбочва обществената рецесия в обществото в навечерието на зимата.

Тя задължи българското общество за години напред с милиардни покупко-продажби за оръжие, които са ненужни, лобистки и несравними като параметри с останалите европейски страни – Румъния си купи 32 самолета на остаряло за 388 милиона, които идват до месеци и затвори тематиката. Тя овладя цялата власт в страната и последната й спънка са шепа останали партийни водачи, интелектуалци и общественици, които отхвърлят да се подчинят и да влязат в сделки с нея. Тя управлява изборния развой и във воя да останат само машините се отразява надписът „ Дневникът е фалшифициран “.

Тя презира Народното събрание и го сатанизира (за жал това е плодороден звук в ушите на мнозина), тъй като това е последната останала институция, където има опозиция и се задават неуместни въпроси.

Тя от ден на ден се тресе от избухващи по медиите корупционни кавги (министерства, регионални управи в София, Хасково, синдици, самолети… ), тъй като бърза да осребрява престоя си във властта. Тя изкарва от ден на ден протестиращи по улиците от разнообразни сектори (земеделци, спешна помощ, надзиратели, хора с увреждания...) с помощта на некадърното си и самозабравило се ръководство.

Тя направи всеобщи чистки като противоконституционно уволни хиляди хора по политически аргументи и смени нелегално цялостен самостоятелен надзорен орган (КЗП). Тя раздува до безсрамие админстрацията, тъй като си отглежда лична администрация, през която да клати и последващо държавно управление и да натрупа още запаси (увеличава бордове, удвоява и утроява щатове).

Тя не крие, че желае промяна на държавното устройство (президентска република), което се пропагандира от заран до вечер от групата гравитираща към президентството. Тя или ще бъде спряна или ще смаже страната, с цел да я трансформира в ориенталско-балкански режим ръководен неспособно, демодирано, аморално и еднолично. Който не го вижда или е съизвършител, или не желае да го види, или е кьорав ". 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР