Намалихме предложенията по пакета "Мобилност" с цели 99 точки. Държим

...
Намалихме предложенията по пакета "Мобилност" с цели 99 точки. Държим
Коментари Харесай

Българските евродепутати продължават битката си срещу пакета Мобилност

Намалихме предложенията по пакета "Мобилност " с цели 99 точки. Държим тези 1125 точки да бъдат прегласувани една по една в европарламента. Това съобщи евродепутатът Петър Курумбашев от Брюксел пред камерите на Българска национална телевизия.

Днес ще стане ясно дали пакетът "Мобилност " ще влезе за гласоподаване в пленарна зала.

"Писмото на докладчика тук сподели мечти. Нашите съперници потвърждават потребността от смяна в Европейски Съюз, погазвайки правилника. Искаме да се вкарат всички промени в обособени гласувания. Няма причина в края на един мандат да бъде застрашаван хлябът на 500 000 българи. По предложение на пакет "Мобилност " 2 се изисква западните тираджии да имат право да работят на Изток свободно, а нашите нямат право ", сподели още по тематиката евродепутатът Ангел Джамбазки.

"Причината да желаяме гласуването на пакета да остане за идващия парламент, е поради новата еврокомисия, новите еврокомисари и новите благоприятни условия да договорим обективна договорка за страната ни. Бяха погазени голям брой европейски правила. Това е пети следващ опит да бъдат вкарани предложенията ни в зала ", добави евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Андрей Новаков.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР