Налице са притеснителни тенденции, свързани с разпространението на наркотици, най-вече

...
Налице са притеснителни тенденции, свързани с разпространението на наркотици, най-вече
Коментари Харесай

Гешев: Налице са притеснителни тенденции за продажба на наркотици около училищата

Налице са притеснителни трендове, свързани с разпространяването на опиати, най-много към учебни заведения. Във връзка с това прокуратурата по мое предписание прави разбор на досъдебни производства, свързани с разпространяването на наркотични субстанции ”. Това съобщи основният прокурор Иван Гешев на ексклузивен брифинг, предадеБГНЕС.

“В продължение на повече от месец с изключение на тази организация се основава и съгласуваност по места със структурите на Министерство на вътрешните работи за реализиране на действителни резултати в противодействието на разпространяването на наркотични субстанции. Вчера разпоредих на административните ръководители инспекции на министерствата на вътрешните работи по откриване на закононарушения. В прокуратурата е основана организация за бързо и предпочитано откриване на бих нарекъл " нови прегрешения ". В съгласуваност с Министерство на вътрешните работи също се пристъпва към повеждане под отговорност на лица, които са виновни за разпространяване на тези опиати.

В рамките на идващите дни българската прокуратура ще сервира данни във връзка тези акции. Доколкото ми е знае се разпоредена и профилирана интервенция на територията на страната. Прокуратурата ще работи върху всички случаи, предоставени от Министерство на вътрешните работи ”, посочи още Гешев.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР