Наличните данни сочат, че в светлината на бързо появяващите се

...
Наличните данни сочат, че в светлината на бързо появяващите се
Коментари Харесай

Първи производител на ваксини срещу коронавирус заговори за ежегодна ваксинация

Наличните данни сочат, че в светлината на бързо появяващите се разновидности на новия ковид може да се наложи годишна имунизация. Това мнение беше изразено в ефира на CNBC от ръководителя на JohnsonJohnson Алекс Горски, съобщи БГНЕС.
Припомняме, че имунизацията против ковид на компанията се прави от предприятието " Янсен ". Тя се поставя с една доза, като България пропусна периода да взе участие в общоевропейската поръчка за имунизацията и в този момент ще би трябвало да я взема с посредничеството на Швеция, т.е. евентуален проблем с бързината на доставките.
 Ангелов: Няма да има нови ограничения в случай че заболеваемостта се задържи под 200 случая на 100 хиляди Ангелов: Няма да има нови ограничения в случай че заболеваемостта се задържи под 200 случая на 100 хиляди
Ако в четвъртък числата за 14-дневната заболеваемост от COVID-19 са под 200 на 100 хиляди души население, няма да търсим нови ограничения. Си...
Горски съобщи, вирусът се трансформира бързо, което евентуално ще повлияе на успеваемостта на имунизациите. " Трябва да се подготвим за идващите няколко години. Мисля, че съгласно болшинството учени през идващите няколко години ще се имунизираме против ковид по същия метод, както вършим ваксина против грип ", добави той.
JohnsonJohnson разгласиха данни за третата фаза на тестванията на своята ваксина в Съединени американски щати и отвън нея в края на януари. Миналата седмица компанията изпрати искане до Американската администрация по храните и медикаментите за утвърждение на лекарството при изключителни обстановки.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР