Наказателното дело, образувано в Украйна срещу официалния представител на руското

...
Наказателното дело, образувано в Украйна срещу официалния представител на руското
Коментари Харесай

Захарова за делото, започнато срещу нея: Сюреализъм на киевския режим

Наказателното дело, формирано в Украйна против формалния представител на съветското външно министерство Мария Захарова, съгласно нея е демонстрация на „ сюрреализмът на киевския режим “.

„ Главният прокурор на Украйна Ирина Венедиктова разгласи образуването на наказателно дело против формалния представител на съветското външно министерство Мария Захарова ", написа самата Захарова.

" Колко алегорично е това – в деня на убийството на 20 цивилни от въоръжените сили на Украйна. Сюрреализмът на киевския режим “, написа още тя в канала си в Telegram.

По-рано Венедиктова разгласи образуването на наказателно дело против формалния представител на съветското външно министерство Мария Захарова, както и главнокомандващия на съветските въздушно-космически сили Сергей Суровикин и началника на радиационните, химическите и Силите за биологична отбрана на съветските въоръжени сили, Игор Кирилов.

В понеделник съд в Украйна арестува задочно съветския публицист и водещ Владимир Соловьов. По-рано Венедиктова разгласи и задочния арест на Николай Басков, Никита Михалков, Олег Газманов и Тина Канделаки.

Превод: СМ
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР