Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп смята, че Съединените щати

...
Бившият президент на САЩ Доналд Тръмп смята, че Съединените щати
Коментари Харесай

Тръмп: Америка е в беда, Байдън може да ни вкара в Трета световна война

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп счита, че Съединените щати ще бъдат в заплаха, в случай че актуалният американски водач Джо Байдън завоюва изборите през ноември.

„ Дълбоко в себе си знаете, че тази страна няма да оцелее още четири години с корумпирания Джо Байдън. „ Той е подкупен и незапознат “, сподели някогашният президент пред поддръжници в Уайлдууд, Ню Джърси.

Тръмп е уверен, че Съединените щати са " в огромна неволя " и рискуват да бъдат въвлечени в трета международна война заради политиките на актуалната американска администрация.

Президентските избори в Съединени американски щати ще се проведат на 5 ноември. Тръмп към този момент е събрал нужния брой делегати, с цел да бъде номиниран за претендент на републиканците за държавен глава. Байдън, който се кандидатира за втори мандат, си обезпечи поддръжката на задоволителен брой делегати от Демократическата партия. Така предстоящо борбата ще се развие сред същите претенденти като преди четири години, когато Байдън победи Тръмп, който се бореше за преизбиране на най-високия държавен пост.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР