Наистина не можем да познаем бившата плеймейтка Светлана Гущерова -

...
Наистина не можем да познаем бившата плеймейтка Светлана Гущерова -
Коментари Харесай

Светлана Гущерова преобрази мъжа си: Плеймейтката показа истинска класа

Наистина не можем да познаем някогашната плеймейтка Светлана Гущерова - от жена, която си печелеше парите си с провокативни фотоси, тя се трансформира в любяща брачна половинка, грижовна майка и същинска работохоличка. Животът в дома на толкоз богат мъж ѝ е дал огромно самочувствие, с което по-смело да върви напред - след това да не кажете, че парите не вършат същински чудеса.

Виж още: Гери-Никол остава в предишното: Ина Гаярди засенчи певицата със супер секси извивки

С три дребни деца вкъщи родната моделка въпреки всичко съумява да откри време и да развива личен бизнес за първокласни пижами, които съгласно нея са съвършеното домашно облекло. Забелязали сме, че богатите съпруги в последно време всеобщо прибягват до бизнес точно с облекла и аксесоари - очевидно се печелят положителни пари след огромните вложения, а в това време не е толкоз огромна занимавка.

Виж още: Какво се случва? Благой Георгиев отслабна фрапантно, всички са в потрес

Щастливите родители постоянно намират време за пътувания тук-там, от които се връщат с цялостни торби с маркови дрешки - цените за тях в никакъв случай не са били проблем, тъй че самоуверено грабят и двамата. На всички фотоси в обществените мрежи можем да забележим Светлето единствено със супер първокласни дрешки на международни марки. Тук обаче друго е по-интересното.

Виж още: Чалга клипове същинско осквернение: Тези фолк амазонки се разголиха под расо на монахини

Нейният обичан Христиан в никакъв случай не е изглеждал като човек, който държи на това по какъв начин наподобява, само че след бракосъчетаването с плеймейтката нещата стоят по напълно различен метод. Като една любяща и грижовна брачна половинка Светлана държи и мъжът ѝ да носи маркови облекла и аксесоари, с цел да демонстрират всекидневно високия си стандарт на живот. В момента двамата са във Виена и от една тяхна фотография виждаме какъв брой доста Гущеров е трансформирал метода си на обличане - смяна в действителност има.

 Instagram

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР