Наистина е фантастичен“… Така Емили Ратайковски определя мистериозния мъж, с

...
Наистина е фантастичен“… Така Емили Ратайковски определя мистериозния мъж, с
Коментари Харесай

Емили Ратайковски излиза с Хари Стайлс от седмици

„ Наистина е приказен “… Така Емили Ратайковски дефинира мистериозния мъж, с който тя е почнала да излиза „ в продължение на четири седмици “, в последния епизод на подкаста „ Going Mental “ с Айлийн Кели.

Посвещение, което две седмици по-късно, навръх 25-и същия месец, стана обществено притежание във видеото, в което моделът се целува с Хари Стайлс в Токио. Смятайки едно плюс едно, всичко подсказва, че Хари Стайлс е „ фантастичното момче “, за което приказва Емили.

В трогателен, широкообхватен диалог за любовния си живот, Ратайковски споделя намерено за индивида, който се появява в живота й при започване на февруари.

След като Айлийн разкри, че е щастлива, че е необвързана, откакто последно беше „ засегната “, Емили й показа: „ Току-що започнах да излизам с някого, който в действителност одобрявам, тъй че в този момент е друго. Но, да, в случай че бяхме говорили за мен преди четири седмици, щях да отговоря, че „ безусловно е по този начин. “ “

Супермоделът не загатна имена, като се ограничи да го дефинира като „ приказен човек “, самостоятелен, който е сполучлив в работата, има „ убеденост в себе си в живота си “. Новост за нея, която постоянно се е сблъсквала с мъже, които са били уплашени от нея и нейния имидж и които са се чувствали „ огорчени и осакатени “ от това, че е мощна, решителна жена с ясни хрумвания.

 Емили Ратайковски и Хари Стайлс явно излизат

Емили Ратайковски и Хари Стайлс явно излизат

„ Хари и Емили се познават от известно време. Те прекараха известно време дружно отвън светлините на прожекторите тази година и се любуват на компанията си, когато могат, до момента в който Хари е на турне “, сподели източник пред „ The Sun ”, потвърждавайки последните развития.

В подкаста, говорейки за това какво търси в колегата си, Емили призна, че постоянно е била привличана от „ мъжествеността “ на мъжа до себе си, само че че е трансформирала мнението си след обширен разбор. „ Бях привлечена от характерен вид сътрудник, преди да отида на терапия. Сега усещам, че не съм толкоз привлечена от същия вид хора “, прибавя Емили.

Хари ли е нейният избранник в действителност? Предстои да забележим.

Заедно ли са Хари Стайлс и Емили Ратайковски?

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР