Наградният фонд включва топ продукти на тайванската компанияРедица продукти на

...
Наградният фонд включва топ продукти на тайванската компанияРедица продукти на
Коментари Харесай

Конкурс на Adata насърчава създателите на съдържание

Наградният фонд включва топ артикули на тайванската компания

Редица артикули на Adata са особено предопределени за основаване на наличие
(снимка: Adata)

Тайванският производител A data Technology разгласи старта на нова акция под мотото „ Build to Create ”, в която се концентрира върху артикули, особено предопределени за основаване на наличие – анимация, снимка, видеообработка или влогове.

„ Чрез тази акция се надяваме да достигнем до основателите на наличие и да им покажем, че продуктите на Adata не са предопределени само за овърклокъри, PC запалянковци и геймъри ”, съобщи Джени Лиу, бранд маркетинг шеф в компанията.

За да отговори на потребностите на новите основатели и техните медийни платформи, акцията „ Build to Create ” включва асортимент от разнообразни решения като DDR4 модули памети за портативни и настолни компютри, M.2 2280 PCIe Gen3x4 SSD дискове, външни сторидж устройства с потенциал до 8TB и карти памет със скорост на четене до 290MB/s.

Новата акция статрира с конкурс в Instagram под мотото „ Create with ADATA ”, който цели да покаже творчеството и артистичността на създаващите наличие. Надпреварата ще се организира в интервала от 14 май до 30 юни 2020 година
още по тематиката
За да се включат, участниците следва да споделят свое лично създание, в това число, само че освен, фотоси, картини, рисунки, музика и видеоклипове, маркирани с хаштаг #CreatewithADATA.

Наградният фонд на състезанието включва 8TB външен HDD диск, 1TB PCIe M.2 2280 SSD, външни SSD дискове с потенциал 1TB, карти памет и DDR4 модули, прецизираха от тайванския производител.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР