Награден професор от Пенсилвания, арестуван по отвратително дело за скотоложство,

...
Награден професор от Пенсилвания, арестуван по отвратително дело за скотоложство,
Коментари Харесай

Професор от Пенсилвания, обвинен в скотоложство, получи още обвинения, след като видеоклипове го показват как пъха предмети в задника си в обществен парк

Награден професор от Пенсилвания, задържан по непоносимо дело за скотоложство, е изправен пред нови обвинявания, откакто се появиха видеоклипове, на които се твърди, че той взел участие в непристойни дейности в парк – в това число пъхнал клон на дърво и близалка в задника си.

Темис Мацукас, на 64 години, към този момент беше изправен пред обвинявания в открита непристойност, непочтено излагане, полов контакт с животно и свирепост към животни, откакто полицията сподели, че е бил забелязан на видеозапис, участващ в полови дейности с домакински любим коли.

Професорът по химическо инженерство моли бойците да го убият – като в същото време споделя, че шестте полови акта са му помогнали да „ издуха парата “, съгласно първичната наказателна тъжба през юни.

Мацукас към този момент е ударен с спомагателна група сходни обвинявания за други хипотетични дейности от 55 видеоклипа, открити в неговите електронни устройства, конфискувани със заповед за обиск, заяви Fox 43.

Те включват видеоклипов...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР