Наглед срамежливият фермер Яни става все по-смел в свалките си

...
Наглед срамежливият фермер Яни става все по-смел в свалките си
Коментари Харесай

Яни натиска вдовицата Виолета за секс във „Фермата“

Наглед срамежливият фермер Яни става все по-смел в свалките си към вдовицата Виолета. От много време флиртът сред тях е явен, а поради малко повече изпито вино след предния двубой двамата даже размениха целувка. Оттогава селският ерген от Козлец гледа да е допустимо най-близо до рано останалата сама Вили.

Тази вечер той не се тормози да й насочи напълно директна оферта за секс, до момента в който двамата се бяха усамотили в ратайската барака. „ Да го създадем по пътя към обора? “, предложи ергенът, а вдовицата му отхвърли с половин уста, тъй като „ напълно желал да стане звезда “. Тя обаче се разсмя и явно не беше изключително възмутена от предлагането.

Преди това хитрият Яни съумя да подреди нещата по този начин, че да има съвършена панорама към задника на Виолета и я качи да тъпче тиня за строителството, до момента в който държеше уреда. „ Дупето й е ужасно, само че не е хубаво, колкото мойто “, не скри мерака си Яни, който към този момент оцени задните елементи и на гледачката на кучета Елена. Палавият пчелар обаче е съществено влюбен във вдовицата, въпреки и да знае, че в случай че си я вземе на село, ще срещне сериозен отпор от майка си, която не желала жена с деца за снаха.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР