Нагъл шофьор, паркирал колата си на натоварена улица в Монтана,

...
Нагъл шофьор, паркирал колата си на натоварена улица в Монтана,
Коментари Харесай

Наглец спря по средата на натоварена улица в Монтана

Нагъл водач, паркирал колата си на натоварена улица в Монтана, вбеси поданици на регионалния град, научи организация BulNews.bg.
Случката е снимана през вчерашния ден от засегнат монтанчанин, който показа фотография на наглата постъпка в обществените мрежи. Шофьор на „ Ауди “ с пловдивска регистрация е спрял по средата на улицата до общинския пазар в града, създавайки транспортен безпорядък. Очевидец на фрапантното нарушаване направил фрагменти, на които ясно се вижда обстановката, в която са сложени другите водачи. Те са принудени да минават в насрещното, с цел да заобикалят лъскавото возило.
„ Сигурно в Пловдив по този начин се спира… Наглостта на някои водачи няма граници. Или „ Ауди “-то за няколко бона дава пълномощия? Другия път да спре косо... “, разяснява гневният мъж.
Вероятно притежателят на пловдивското возило не се вълнува от откритите пътни правила и най-безцеремонно си стопира колата на измежду улицата. Нехайният водач очевидно не се тормози, че безобразното му паркиране е причина за пътни произшествия в натоварения сектор на придвижване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР