Надявам се в голяма степен да сте ни коректив, за

...
Надявам се в голяма степен да сте ни коректив, за
Коментари Харесай

Министър Тодоров: Надявам се да сте коректив, за да може да сме в услуга на всички граждани

" Надявам се в огромна степен да сте ни коректив, с цел да може да сме в услуга – вие на вашите клиенти, ние на всички жители “. Това съобщи министърът на електронното ръководство Георги Тодоров по време на среща сред специалисти от министерството и представители на банковия бранш.

На срещата бяха разисквани опциите за взаимоотношение сред МЕУ и банките в интерес на жителите и бизнеса у нас. " Надявам се, че срещата е потребна за вас, тъй като ние, като министерство, сме безсмислени, в случай че не срещаме поддръжка и схващане на тези, за които вършим делата си “, добави министър Тодоров.

Николай Минев, шеф на дирекция " Системи и съставни елементи на електронното ръководство “, показа пред организациите хоризонталните системи на електронното ръководство: Системата за несъмнено електронно връчване; Системата за еАвтентикация; среда за междурегистров продан (RegiX), системата за електронно заплащане и единния портал за достъп до електронни административни услуги и други

Минев акцентира преимуществата на показаните системи и опциите за тяхното потребление от банките за задачите на приемане на информация за отговорности и тяхното следващо възнаграждение, изпращане и приемане на известия и документи по сигурен и предпазен канал и доста други.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР