Надявам се, че разумът ще надделее. Това каза лидерът на

...
Надявам се, че разумът ще надделее. Това каза лидерът на
Коментари Харесай

Борисов за ПП: Не предлагаме коалиция, не са ни разбрали или се правят

Надявам се, че разсъдъкът ще надделее. Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, откакто стана ясно, че „ Продължаваме Промяната ” няма да беседва с партията му за сформиране на държавно управление.
„ От всичко, което сътвориха, това им е най-хубавият вид. И безусловно ги разбирам. Или не са ни разбрали, или се вършат, че не са. Ние нито предлагаме коалиция, нито предлагаме, каквато и да е форма на другарство, отвън потребното за страната ”, добави той за Политическа партия. 
Борисов акцентира, че не е желал предварителни избори. „ Коалицията им се унищожи от това, че не можаха да си разделят парите. ГЕРБ е упражнил парламентарното си право на съпротива да покаже, че не поддържа такива хора. И държавното управление им падна ”, посочи още водачът на ГЕРБ.
Лидерът на ГЕРБ счита, че има тематики, по които контактните групи могат да реализират решение. „ Ако ние влезем по този начин разграничени в Народното събрание, по какъв начин ще одобряваме бюджет. Асен Василев ще си приказва за нарастване на всичко, без да има финансова опция. Или ние ще поддържаме по този начин бюджети, до момента в който счупим страната ”, сподели още Борисов.
Относно коалиция с Движение за права и свободи, той сподели: „ Движението е партия, която ще поддържа всички неща, които изброиха през днешния ден Политическа партия. Те са и за хората, и за НАТО, и за Европейски Съюз. Като ги поддържа, това коалиция ли ще бъде? Аз коалиция съм декларирал, че се прави единствено със сестрински партии - от евроатлантическия блок ”, акцентира той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР