"Надявам се ако мога да съм полезен с нещо, да

...
"Надявам се ако мога да съм полезен с нещо, да
Коментари Харесай

Боян Йорданов: Винаги е чест да облека националната фланелка

"Надявам се в случай че мога да съм потребен с нещо, да оказа помощ. Винаги е било чест да облека националната фланелка и несъмнено ще виждам да се развличам във всеки един миг ", показа диагоналът Боян Йорданов на старта на подготовката на националния тим по волейбол за летния сезон.

"Лъвовете " направиха открита подготовка в помощната зала на "Арена Армеец " и Йорданов показа упованията си от идните шампионати.

"Готвя с националния тим от 3 дни, за мен е наслаждение още веднъж да съм тук. Надявам се, в случай че мога да съм потребен с нещо, да оказа помощ. На 35 години съм, сигурно не ми остава още доста волейбол. Винаги е било чест да облека националната фланелка и несъмнено ще виждам да се развличам във всеки един миг. До есента има ужасно доста време, първо е шампионатът за Лигата на нациите. Целите не мога да ги слага аз, сигурно би трябвало да се изрази един доста добър колектив, с цел да сме подготвени за Световното състезание, което в действителност е най-важното, въпреки всичко сме домакини и би трябвало да гоним четворка ", сподели Йорданов.

"Поизморен съм, въпреки всичко бе ми беше елементарно в този гръцки тим, в който бях, аз бях водещият нападател през цялата година. Това не е нещо ново за мен, тъй че нямам потребност от отмора. Надявам се да мога да оказа помощ с нещо. Не считам, че на поста диагонал може да се приказва за конкуренция, имаме един от най-хубавите диагонали в международен мащаб - Цветан Соколов. Тук съм, в случай че мога да оказа помощ с нещо. Виждам тук доста млади момчета, които са много способни. Това нещо ме радва, защото би трябвало да има бъдеще за националния тим ", добави още Йорданов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР