Надявам да се намери разумно решение, да се чуят аргументите

...
Надявам да се намери разумно решение, да се чуят аргументите
Коментари Харесай

Йотова порица Денков за тона и стилистиката му

Надявам да се откри рационално решение, да се чуят причините на българските аграрни производители. Не одобрявам тона от през вчерашния ден на Министерския съвет, на министър-председателя.

Това сподели Илияна Йотова пред представители на медиите откакто взе участие в конференция, проведена от Българския червен кръст, отдадена на здравната просвета на младежите.

Тя съобщи, че изцяло приема причините на недоволните земеделци.

" Не одобрявам тона на Министерския съвет и на министър-председателя, който е на правилото " разделяй и владей ", насъскване на едни производители против други, изясни Йотова. По всички проблеми би трябвало да се седне на масата и да се приказва, прикани вицепрезидентът.

И добави - в основата на казуса е така наречен " Зелена договорка ", съществена политика на настоящето управление на Еврокомисията и с вноса от Украйна. По думите й финансирането е нещо позитивно като инструмент към сегашния миг, само че не може да бъде дълготрайна политика, тъй като е в началото сбъркана методика.

" В изискванията, в които живеем, изключително в тази част на Европа, е от извънредно значение нашата сигурност, най-много за нас, и по-късно и по какъв начин изглеждаме пред нашите европейски сътрудници ", отговори на въпрос на News.bg Йотова.

Тя не разяснява обаче дали се чака промяна на шефове на служби от страна на президента Радев, както упорстват водещите лица в " некоалицията ".

В рамките на събитието в Българския червен кръст Йотова акцентира значимостта от това страната да влага в предварителна защита на зависимостите при младежите от опиати, алкохол и тютюневи произведения.

" Среден " 3,33 е оценката за справяне с казуса, като за решаването му следва да се заемат всички виновни институции, както и неправителствените организации, предложи тя.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР