Надрусан шофьор хвърли в потрес служители на пловдивската полиция. В

...
Надрусан шофьор хвърли в потрес служители на пловдивската полиция. В
Коментари Харесай

Потрес в Пловдив! Надрусан шофьор побърка полицейските служители, два пъти го карат в райнното

Надрусан водач хвърли в шок чиновници на пловдивската полиция. В рамките на два часа и половина се наложило той да бъде отведен два пъти в Първо районно, където се сдобил с две санкции, предава Марица.

Случката се разиграла при започване на декември 2020 година, а съдът се е произнесъл по проблема преди ден. Надрусаният водач бил хванат в 01.00 часа на улица в Кючука. Полицай го спрял за инспекция. Поведението на пловдивчанина зад кормилото му се сторило подозрително. Той бил откаран в постройката на Първо районно, с цел да бъде пробван за приложимост на опиати. Шофьорът изрично отказал. Това му решение му коствало акт за 2 бона, лишаване на книжката за 24 месеца и на 12 контролни точки.

Надрусаният си тръгнал. След към 2 часа, към 03.00 часа през нощта, обаче още веднъж бил зад кормилото и показал очевиден непукизъм. Отново минал по същата улица с колата си, макар глобата против него и това, че е под въздействието на опиати. Същият еднообразен го спрял за повторно. Последвала същата процедура. Друсаният водач бил отведен в Първо районно. Пак отказал тест за опиати. Последвала втора глоба в същия размер.

Шофьорът се жалил пред съда, че е санкциониран два пъти за едно и също нещо. Магистратите обаче са безапелационни, че става въпрос за две обособени нарушавания, въпреки и идентични по същността си, с два часа разлика посред им.

„По делото се потвърди незаконната непримиримост на нарушителя, която не следва да бъде толерирана“, гласят претекстовете на съда. Шофьорът може да се опитва да апелира решението пред Административния съд в града под тепетата.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР