Наднорменото тегло е истински проблем. То има ужасен ефект върху

...
Наднорменото тегло е истински проблем. То има ужасен ефект върху
Коментари Харесай

Супер напитката, която убива мазнините за отрицателно време

Наднорменото тегло е същински проблем. То има ужасяващ резултат върху здравето и може да аргументи редица болести, като диабет и хипертония. Хората с наднормено тегло нормално се пробват да следват прецизни диети или даже да вършат липосукция, вярвайки, че няма опция.

Но постоянно има излаз, а в този случай е доста по-лесно, в сравнение с си мислите. Защо не опитате нещо по-естествено и дейно? Ако желаете да отслабнете и да не навредите на здравето ви, имаме чудесни вести за вас!

И това е забавно - Д-р Памела Пики: Не хормоните са отговорни за непотребното тегло в менопаузата - още по тематиката четете на най-хубавия здравен уебсайт zdrave.to

Сок за намаляване
Подготвили сме една рецепта за напитката, която безусловно работи отлично върху тялото. Започнете всеки ден с този сок и казусът с коремните мазнини ще спре да ви тормози. В допълнение, сокът има непостижим усет, а приятният миг е, че всички съставни елементи са лесни за намиране в личния ви ледник.

Ако задачата ви е положително здраве и добра физическа форма, пробвайте се да обърнете внимание на това, което ядете. Избирайте единствено здравословна храна, консумирайте повече плодове, зеленчуци и пълнозърнести храни и изцяло премахнете сладките и захарта. И, несъмнено, включете в диетата зеления сок за изгаряне на мазнини.

СЪСТАВКИ
1 краставица 3 части ананас 1 ръкохватка от целина 1 супена лъжица. листа от магданоз
ПРИГОТВЯНЕ
Измийте щедро плодовете и зеленчуците. Нарежете краставицата в кръгчета. Смачкайте целината и магданоз на дребни късчета. Добавете всички съставки към блендера. Смесете ги!
УПОТРЕБА
Пийте сок заран на празен корем. Не добавяйте захар или изкуствени подсладители. Пийте тази напитка не по-късно от 15 минути след готвенето, с цел да не загубите потребните си свойства.
Този необикновен сок е най-богатият източник на витамини. Пийте го в продължение на 7 дни и забравете за коремните мазнини! Ще забележите резултатите в най-кратки периоди и ще се почувствате по-здрави и по-силни. Слаби и удовлетворени!

Обърнете внимание, че този сок почиства, затова потреблението му не би трябвало да трае месеци!

Внимавайте за всички неприятни реакции на тялото. Ако забележите, че нещо не е наред - спрете да го употребявате, тъй като не всички хора реагират по еднакъв метод на това почистване
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР