Надеждите на Реал Мадрид да се отърве от ненужния вече

...
Надеждите на Реал Мадрид да се отърве от ненужния вече
Коментари Харесай

Гарет Бейл се запъна здраво на изхода в Реал

Надеждите на Реал Мадрид да се отърве от ненужния към този момент Гарет Бейл претърпяха сериозен удар. Рекордната покупка на „ белия балет” остава все по този начин твърдо решен да се бори за мястото си в отбора и към този момент се приготвя за старта на предсезонните тренировки.

До този миг „ белия балет” реализира 5 входящи прехвърлянето, като на „ Сантиаго Бернабеу” акостираха скъпи попълнения като Лука Йович, Еден Азар, Ферлан Менди, Родриго Гояс и Едер Милитао. След тяхната поява първият отбор на „ кралете” публично наброява 37 играчи и е ясно, че занапред ще забележим серия от продажби.

Надеждите на клубния необут Флорентино Перес бяха, че Бейл ще бъде един от хората, чийто продажби ще донесат съществени доходи. Предвид обстоятелството, че интерес към 29-годишния уелсец не липсва, на „ Бернабеу” чакаха относително елементарно да го пласират зад граница. В идеалния случай това трябваше да се случи преди началото на лятната подготовка, която за Реал започва на 8 юли.

Според изданието Goal.com освен че Бейл няма да си тръгне, само че също по този начин той ще лети дружно с играчите за Монреал, където ще бъде подготвителният им лагер. В диалозите си с клуба Бейл е бил безапелационен, че би приел трансфер единствено в случай че се откри различен отбор, който да му предложи същата заплата, каквато получава в Реал Мадрид. Проблемът за „ лос меренгес” е, че договорът на левичаря е годен чак до юни 2022 година.

За момента патовата обстановка наподобява цялостна – Goal.com прецизира, че няма планувани нови срещи сред клуба и играча през идващите седмици. В същото време в офисите не са дошли съответни оферти за Бейл. Ако не се получи някакъв сериозен поврат, то по всяка възможност Бейл и треньора Зинедин Зидан ще имат конфузна среща между тях – поради тоталното неуважение на експерта по отношение на нападателя – по-късно повече от седмица.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР