Над сто привърженици на настоящия шампион Балкан се очаква да

...
Над сто привърженици на настоящия шампион Балкан се очаква да
Коментари Харесай

Организиран транспорт от Ботевград тръгва към Бургас за мач №3 от финалната серия

Над 100 последователи на сегашния първенец Балкан се чака да поддържат отбора си в мач №3 от финалната серия за купата в НБЛ този четвъртък против Черноморец в Бургас. 50-местен рейс е обезпечен от клуба и към този момент е напълнен, а с персонални коли до морето ще пътуват най-малко още толкоз „ зелено-бели “ поклонници. 
 Балкан допира втора поредна купа след нов моноспектакъл на Мануел Суарес Балкан допира втора поредна купа след нов моноспектакъл на Мануел Суарес
Резултатът от серията досега е 2:0 за ботевградчани и напълно обикновено е оптимален брой техни почитатели да желаят да са в „ Арена Бургас “ в деня на детето, с цел да поддържат онлайн любимците си по пътя към спечелването на седма шампионска купа на страната. Организираният превоз от Ботевград ще потегли в 10:30 часа сутринта от „ Арена Ботевград “. Билети за дуела към този момент се продават онлайн, а в деня на мача ще могат да се закупят от физическите каси на залата в Бургас два часа преди началото на дуела, който започва в 19:00. 

Среща №3 във финала ще може да се гледа и на специфичен видео екран в центъра на Ботевград, който ще се намира в двора на туристическия информативен център в дребното градче. При триумф на Балкан на 1-ви юни, тимът ще затвори серията и с това ще стане притежател на купата за втора поредна година. При проваляне, в събота, 3-ти юни, ще се състои четвърти мач сред двата тима. 

Покрай интереса на гостуващите почитатели се усили и търсенето на хотели и жилища чартърен към новата зала в морския град, където те да нощуват след третия или вероятно сред третия и четвъртия дуел. Ако се стигне до тъждество от 2:2 победи, петият и съдбоносен конфликт ще бъде на ботевградска земя - на 6-ти юни.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР