Над Черноморието преди обяд ще бъде предимно слънчево. Около обяд

...
Над Черноморието преди обяд ще бъде предимно слънчево. Около обяд
Коментари Харесай

Слънчево утре преди обяд по Черноморието, следобед са възможни превалявания

Над Черноморието преди обяд ще бъде най-вече слънчево. Около обяд и в следобедните часове ще се развива купеста облачност и по северното крайбрежие не са изключени изолирани краткотрайни превалявания. Вятърът ще е сдържан, от север-североизток. Максималните температури ще бъдат 27°-29°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

През нощта ще е ясно. Северозападният вятър ще отслабне. Утре над страната ще бъде слънчево. Около обяд и следобяд ще се развива купеста облачност, само че ще е съвсем без превалявания. Ще духа слаб, в източните региони сдържан север-североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 28° и 33°, в София - към 28°.

Над планините ще бъде най-вече слънчево. Около и след обяд ще има краткотрайни нараствания на облачността, не са изключени изолирани краткотрайни превалявания. Ще духа сдържан вятър от север-североизток, по най-високите елементи – към момента от северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 22°, на 2000 метра - към 15°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР